Κι όπως αναμενόταν Ανάσταση και Πάσχα εντός των σπιτιών

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα, Κυριακή 29 Μαρτίου, στην εκπομπή «Ακραία φαινόμενα», με τον δημοσιογράφο, κ. Γιώργο Ευγενίδη και την δημοσιογράφο, κ. Μάιρα Μπάρμπα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:

«Δεν πρόκειται φέτος να υπάρξει η καθιερωμένη πασχαλινή έξοδος. Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε και καλό είναι να το λέμε από τώρα για να το γνωρίζουν όλοι και ιδίως οι κτηνοτρόφοι και οι επιχειρήσεις της αγοράς κρέατος για τους οποίους θα εκδώσω σχετική εγκύκλιο αύριο».

«Η Αττική έχει πολλά κρούσματα, μερικές περιφέρειες της χώρας έχουν πολύ λίγα κι άλλες καθόλου. Δεν θα ήταν πολύ κρίμα από την πασχαλινή έξοδο να διαδοθεί αυτή η επιδημία στην υπόλοιπη ελληνική επικράτεια; Θα ήταν πάρα πολύ μεγάλο λάθος την ώρα που η Ελλάδα τα έχει πάει και εξακολουθεί να τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά».

«Εκτός από την υγεία και το να σώσουμε ζωές που είναι φυσικά το πρώτο, το κέρδος για την Ελλάδα την επόμενη ημέρα και στην οικονομία, είναι η καλή φήμη ως «ασφαλούς χώρας» που «χτίζει» σήμερα».

«Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε μια διευρυμένη περίμετρο των ωφελούμενων ώστε πρακτικά να ενταχθούν όλοι πλην εξαιρέσεων. Ακόμη και πολλές επιχειρήσεις που παρέμειναν ανοιχτές, είδαν μετά την καραντίνα τον τζίρο τους να πέφτει κατακόρυφα και το διαπιστώνουμε αυτό από το σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών. Δεν θέλουμε να είμαστε ούτε παράλογοι ούτε άδικοι απέναντι κανενός. Πηγαίνουμε, όμως, προσεκτικά γιατί πρέπει να σκεφτούμε και την επόμενη ημέρα καθώς αυτή η κρίση έχει τα χαρακτηριστικά μαραθωνίου δρόμου κι όχι δρόμου 100 μέτρων».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail