Η άνοδος της ακροδεξιάς θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στους ανθρωπιστές

jeffbalbalosa / pixabay
Η άνοδος της ακροδεξιάς θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στους ανθρωπιστές. Σε αυτούς που ευτέλισαν τα ανθρώπινα δικαιώματα, εξίσωσαν τον πρόσφυγα με αυτόν που ψάχνει καλύτερες οικονομικές συνθήκες και δεν καταλαβαίνουν ότι εθνικό, κοινωνικό και διεθνισμός πάνε μαζί.

Ελεύθερη πατρίδα με τον λαό κυρίαρχο και συμπαράσταση σε όλους τους λαούς που αγωνίζονται για την ελευθερία τους. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος. Απεναντίας ο εθνομηδενισμός θα αποτύχει γιατί οι πατρίδες είναι τα σπίτια των λαών που αγωνίστηκαν για να τα αποκτήσουν και θυσίασαν πολλά για να τα ελευθερώσουν.

Κάθε άνθρωπος και λαός χρειάζεται ένα σπίτι, μια πατρίδα. Ο μη διαχωρισμός προσφύγων και μεταναστών δεν είναι ανθρωπισμός αλλά βάναυση παραβίαση των δικαιωμάτων των προσφύγων και μετατροπή των ανθρώπων σε μάζα.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.