Προσέξτε την παγίδα κ. πρωθυπουργέ: Γιατί βλέπουμε εκατοντάδες από τους μετανάστες να αποχωρούν από τον Εβρο

Όπως ίσως έχετε διαβάσει ή δει στην τηλεόραση εκατοντάδες από τους μετανάστες που βρίσκονται στα Ελληνοτουρκικά σύνορα πλέον επιστρέφουν στην Κωνσταντινούπολη. 

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Σύμφωνα με πληροφορία που μου μεταφέρθηκε αυτοί που επιστρέφουν πίσω στην Κωνσταντινούπολη είναι στην συντριπτική πλειοψηφία (αλλά όχι και στο σύνολο τους) άνδρες. Εφόσον συνεχιστεί και το βράδυ αυτό, τότε μέχρι αύριο το βράδυ στα σύνορα θα υπάρχουν ως επί το πλείστον οικογένειες με μικρά παιδιά. 

Εντελώς τυχαία βέβαια αύριο επισκέπτονται τον Έβρο προγραμματισμένα και στα πλαίσια της διεθνοποίησης της κρίσης ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσατάκης, μαζί με την Τριάδα της Ε.Ε. δλδ οΠρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli.

Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ αυτά έπρεπε να γίνονται αιφνιδιαστικά γιατί τώρα λυπάμαι που σας ενημερώνω αλλά μας έκλεψαν την μπάλα μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα και δεν υπάρχει και κανείς να φυλάξει το τέρμα!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail