Η αγάπη για το έθνος σου είναι αυτό που σε κάνει να σέβεσαι τα έθνη των άλλων

GregMontani / pixabay
Δεν σε κάνει ναζί η αγάπη για το έθνος σου αλλά να σέβεσαι τα έθνη των άλλων. Οι δούλοι των Τούρκων Έλληνες κατάργησαν τη δουλεία ήδη από το 1822. Φασίστα σε κάνει η τυφλή υποταγή και η επιθυμία να εξαφανίσεις ό,τι διαφορετικό από σένα, το να θεωρείς ανθρώπους κατώτερους εξαιτίας του χρώματος, της θρησκείας ή του προσανατολισμού τους.

Και για να τελειώνουμε με τις εξυπνάδες οι Έλληνες Εβραίοι θα έδιναν τα πάντα για να έχουν την ευκαιρία να μείνουν στην κατεχόμενη πατρίδα τους. Τα θύματα όπως και όλα τα θύματα του ολοκαυτώματος, οι Γερμανοί εβραϊκής καταγωγής ήταν Γερμανοί πολίτες που στοχοποιήθηκαν λόγω της θρησκείας δεν ήταν μετανάστες που ήθελαν καλύτερες οικονομικές συνθήκες.

Τα στρατόπεδα εξόντωσης δεν είναι το ίδιο με τους χώρους κράτησης ώσπου να εξεταστούν οι αιτήσεις ασύλου.

Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας και του Πόντου δε είχαν καμία δυνατότητα να μείνουν στον τόπο τους γιατί το ελληνικό κράτος ή η μητρόπολη υπέγραψε ότι θα έπρεπε να φύγουν για πάντα από αυτό. Τέλος η συμπόρευση εθνομηδενιστικής αριστεράς και νεοφιλελεύθερων υπέρ των ανοιχτών συνόρων δεν προκαλεί έκπληξη. Η εθνομηδενιστική αριστερά συνειδητά ή ασυνείδητα είναι η κάλυψη αυτών θέλουν φτηνούς ασύνδετους σκλάβους.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail