Οι επαγγελματίες δικαιωματιστές δεν αναγνωρίζουν τα δικαιώματα του ελληνικού λαού

Την ώρα που η Τουρκία έχει εργαλειοποιήσει το #μεταναστευτικό, ορισμένοι μας λένε ότι ντρέπονται που είναι Έλληνες, επειδή σήμερα κάποιοι φυλάνε τα σύνορά μας. Τους απαντούμε:

1. Και εμείς ντρεπόμαστε που όλοι αυτοί δηλώνουν "Έλληνες". Να αφήσουν λοιπόν το διαβατήριό τους και να πάνε στις χώρες που τόσο πολύ τους αρέσουν. Δεν θα μας επιβάλλουν όμως σε τί είδους χώρα θα ζήσουμε εμείς.

2. Να ντρέπονται πολύ περισσότερο επειδή μέχρι τώρα δεν είπαν κουβέντα για τις θηρωδίες και τα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει η Τουρκία στη Συρία, όπως παλαιότερα στην Κύπρο.

3. Αν είναι τόσο δημοκράτες και ανθρωπιστές, να καταδικάσουν τον Ερντογάν που μας ρίχνει εδώ δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι πρόσφυγες.

4. Έχουν και οι Έλληνες δικαιώματα, όπως το δικαίωμα στην ασφάλεια και το δικαίωμα στο να ζουν με τον τρόπο που εκείνοι επιθυμούν σε μια ελεύθερη ελληνική πατρίδα. Η διαφύλαξη των συνόρων είναι δημοκρατικό και λαϊκό δικαίωμα των Ελλήνων.

Αναστάσιος Λαυρέντζος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail