Ψάχνετε να βρείτε τους δολοφόνους;

"Συνοδεία μιας τουρκικής ακταιωρού μια μεγάλη βάρκα έφτασε ως τα ελληνικά χωρικά ύδατα με 48 άτομα την οποία βάρκα αυτοβύθισαν μόλις μπήκε στα Εθνικά Χωρικά Υδατα, με αποτέλεσμα να πνιγεί ένα παιδί".


Μην ψάχνετε πολύ! Οι δολοφόνοι των μικρών παιδιών ήταν πάνω στη βάρκα! Οι δολοφόνοι είναι αυτοί που βύθισαν τη βάρκα, αδιαφορώντας εάν συνταξίδευαν μαζί τους και μικρά παιδιά. Οι δολοφόνοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τα μικρά παιδιά, τα οποία δεν έχουν κανένα πρόβλημα να θυσιάσουν προκειμένου να πάρουν το "εισιτήριο" για τα επιδόματα. 

Οι δολοφόνοι των παιδιών είναι αυτοί, που τα εργαλειοποιούν ως αναλώσιμα θύματα και τα στέλνουν χωρίς οίκτο στον πάτο της θάλασσας, αρκεί οι ίδιοι να πατήσουν ελληνική στεριά. Άνανδροι, ανήλεοι, αδίστακτοι, εκβιαστές της ανθρώπινης αλληλεγγύης με ασπίδα και πρόσχημα τα μικρά παιδιά, για τα οποία δεν διαθέτουν ούτε ένα ελάχιστο σκέψης και ενδιαφέροντος.

Όχι άσυλο, που έτσι και αλλιώς δεν δικαιούνται οι περισσότεροι, αλλά φυλακή θα έπρεπε να πάνε ως φυσικοί υπεύθυνοι για το φόνο μικρών παιδιών τα οποία εκθέτουν με τις ενέργειες τους καθημερινά.
Αυτούς τους δολοφόνους υποστηρίζετε ορισμένοι; Ντρέπομαι για εσάς!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail