Ο Χαφτάρ ξανανοίγει αύριο την πρεσβεία της Λιβύης στη Δαμασκό: Η Ελλάδα πότε;

SANA - Από τη συνάντηση του Ασαντ με τη λιβυκή αντιπροσωπεία
Freepen.gr - Το υπουργείο πληροφοριών της Συρίας δήλωσε τη Δευτέρα ότι η πρεσβεία της Λιβύης στη Δαμασκό θα συνεχίσει τη λειτουργία της, η οποία σταμάτησε το 2012. Όπως αναφέρει το egypttoday.com, η πρεσβεία θα ανοίξει πάλι την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020.

Σύμφωνα με το υπουργείο πληροφοριών της Συρίας, η πρεσβεία της Λιβύης θα συνεχίσει τη διπλωματική της αποστολή την Τρίτη, στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Λιβύης από το Tobruk, μεταδίδει το almasdarnews.com.

Η ανακοίνωση έρχεται μόλις 24 ώρες αφότου οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης του Tobruk πραγματοποίησαν την πρώτη επίσκεψή τους στην πρωτεύουσα της Συρίας για να συναντηθούν με τη διοίκηση της Δαμασκού.

Οι νέοι δεσμοί μεταξύ Συρίας και Λιβύης έρχονται σε μια εποχή που και οι δύο κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν προκλήσεις από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στις συγκρούσεις τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail