Σουηδία, χώρα πρότυπο κοινωνικού κράτους! Παίρνει μέτρα, πως δεν παίρνει! Ετοιμάζει φέρετρα...

Σύμφωνα με τον Έλληνα επιστήμονα οι κυβερνώντες δεν σκοπεύουν να εφαρμόσουν άμεσα κάποια άλλη τακτική, καθώς, όπως καταγγέλλει, στόχος τους είναι να αφανίσουν την τρίτη ηλικία.

“Πήγα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Καρολίνσκα, που βρίσκεται στα νότια προάστια της Στοκχόλμης. Πίσω από το νοσοκομείο υπάρχει ελικοδρόμιο, όπου εκεί έχουν στήσει δέκα ψυκτικά κοντέινερ για τα πτώματα. Έχετε ακούσει εσείς σε κάποιο άλλο κράτος να υπάρχει τέτοια προετοιμασία; Είναι τρελά πράγματα όλα αυτά. Είναι σίγουροι ότι θα πεθάνουν πάρα πολλοί. Ουσιαστικά σ’ αυτό που στοχεύουν είναι να ξεκληριστεί όλη η τρίτη ηλικία, ώστε να γλιτώσουν τις συντάξεις για να μην έχει πρόβλημα η οικονομία τους” λέει ο Παναγιώτης Λέτσιος και συνεχίζει “δεν εξηγείται διαφορετικά η στάση τους. Δυστυχώς εδώ δεν σκοπεύουν να σταματήσουν την θεωρία αυτή, γι’ αυτό και τα πάντα, σχολεία, καταστήματα είναι ανοιχτά. Γυμναστήρια, κομμωτήρια, όλα είναι ανοιχτά κανονικά. Τα αληθινά κρούσματα τα καλύπτουν, αρκεί να καταλάβει κάποιος ότι το τεστ του ιού, γίνεται μόνο σε άτομα που είναι μέσα στα νοσοκομεία”.

“Το σουηδικό κράτος σκέφτεται την οικονομία του, παρά τον πολίτη του, όπως κάνουν άλλα κράτη. Δυστυχώς το υγειονομικό σύστημα δεν αντέχει να καλύψει τις ανάγκες, με αποτέλεσμα εδώ και δυο ημέρες ο στρατός να βρίσκεται στο εκθεσιακό κέντρο της Στοκχόλμης, που είναι γύρω στα 2 χιλιάδες τ.μ και να στήνει εκεί ένα επιπλέον νοσοκομείο” λέει ο Παναγιώτης Λέτσιος.

Και συνεχίζει “ο μεν λαός είναι υπάκουος απέναντι στο σουηδικό κράτος και την ίδια στιγμή το κράτος δεν προφυλάσσει τον πολίτη του. Είναι λες και θέλουν να νοσήσουν οι πάντες.

Γεράσιμος Γερολυμάτος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail