Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτό με τον κορωνοϊό και πόσοι...Ούνοι θα καταλήξουμε

 jazlit / pixabay
Ο κανιβαλισμός που εκτρέφεται και από πολιτικούς και από ΜΜΕ φαίνεται ξεκάθαρα μέσα σε αυτό το μέσο [facebook]. Διαβάζω λοιπόν υστερικά σχόλια ότι δεν θα πρέπει να κάνουμε επαναπατρισμούς, γιατί θα μας κολλήσουν κορονοϊό.

Ελένη Παπαδοπούλου
Έχοντας ζήσει δύο φορές έξω επί μακρόν σε δύο διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες με πολύ καλό σύστημα υγείας και ούσα ασφαλισμένη από το Πανεπιστήμιο παρακαλούσα και ευχόμουν να μην μου συμβεί κάτι, γιατί ήμουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ. Αν δε υπήρχε κάποια αντίστοιχη κατάσταση, θα έπαιρνα το πρώτο αεροπλάνο να γυρίσω στην οικογένεια μου και στην χώρα μου, όπου αν μη γένοιτο συμβεί κάτι, υπαρχουν οι άνθρωποι σου να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν.

Κάποιοι επιθυμούν να παραμείνουν χιλιάδες Έλληνες, νέοι κυρίως, που δεν έχουν βγει ακόμη από το αυγό τους, σε ξένο τόπο, κλεισμένοι σε χώρες με σύστημα υγείας που έχει καταρρεύσει, μόνοι τους, γιατί κάτι ορισμένοι, που ως φαίνεται ούτε έξω έχουν βρεθεί ποτέ, ούτε παιδιά έχουν, φοβούνται μην κολλήσουν κορονοϊό από την τηλεόραση που δείχνει την άφιξη του αεροπλάνου από την Μαδρίτη.

Και δεν είναι λίγοι. Δεν ξέρω πραγματικά πού θα φτάσει αυτό, πόσο Ούνοι μπορούμε να γίνουμε ακόμη και πόσο θα συνεχίσει ο κάθε ανεύθυνος που βγαίνει στα ΜΜΕ να σπέρνει τον πανικό, δακτυλοδείχνοντας συμπολίτες μας.

Αντί ο κόσμος να σκέφτεται λογικά, έχει αποφασίσει ότι θα κανιβαλίσει επί συμπολιτών του μήπως και ξορκίσει τον κορονοϊό.

Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια, αλλά όπως μας βρίζουν όλοι αυτοί που μας καίνε στην πυρά ως αιρετικούς του κυρίαρχου αφηγήματος, θα τους βρίσω κι εγώ και θα τους πω ότι η σκατοψυχιά δεν είναι στάση ζωής.

Μαζευτείτε μερικοί επιτέλους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail