Η γενική απαγόρευση θα γίνει αλλά δε θα μας περάσουν ότι φταίμε εμείς

Η γενική απαγόρευση θα γίνει. Αλλά δε θα μας το περάσουν ότι φταίμε εμείς για αυτό, γιατί είναι δική τους ειλημμένη απόφαση. Αυτό το "από εσάς εξαρτάται το αν θα σας κλείσω εγώ μέσα" είναι αυτά που λέμε εμείς στα πιτσιρίκια στην τάξη. Κάνε ησυχία, αλλιώς θα σε βγάλω έξω. Εδώ όμως δεν μιλάμε σε παιδάκια. Μιλάμε σε ενήλικες που δοκιμάζονται. Σε έναν ολόκληρο πληθυσμό. Τί απαράδεκτη στάση είναι αυτή;

Αφού αγαπητή κυβέρνηση έχετε σκοπό να ακολουθήσετε αυτό που κάνουν όλοι, να έχετε το σθένος να το πάρετε επάνω σας και να μην το ρίχνετε στον κόσμο, ότι είναι απείθαρχος, ανεύθυνος κτλ. 

Όλοι περνάνε δύσκολα κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, άλλοι έχουν περιστατικά μέσα στο σπίτι τους ή σε κοντινούς τους ανθρώπους ή έιναι οι ίδιοι άρρωστοι. Η τηλεόραση όλη μέρα δείχνει τα φέρετρα στην Ιταλία. Σταματήστε λοιπόν να μαλώνετε τον κόσμο λες και είναι σχολιαρόπαιδο και κάντε ό,τι είναι να κάνετε να τελειώνουμε.

Άντε γιατί βαρέθηκα να βλέπω αθλιότητες, να κλειδώνουν πάρκα, να ξηλώνουν παγκάκια, να βρίζουν όποιον παίρνει το αυτοκίνητο του να πάει μία βόλτα και να κάνουν σαν τις κατίνες.
Τα δύσκολα είναι μπροστά μας.

Μην μας σηκώνετε άλλο το νεύρο.

Ελένη Παπαδοπούλου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail