Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να στείλει βοήθεια στις ΗΠΑ για τον κορωνοϊό!

Evgeny / pixabay
Freepen.gr - Η Ρωσία είναι έτοιμη να βοηθήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες στην καταπολέμηση ενός νέου κορωναϊού, αν χρειαστεί, δήλωσε ο Ρώσος Πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον Ανατόλι Αντόνοφ σε δήλωση που δημοσιεύθηκε την Τρίτη και σημειώνει το πρακτορείο TASS.

"Η εικασία για την αποτυχία του διαγνωστικού μας συστήματος είναι απαράδεκτη, ειδικά από τους σχολιαστές που τοποθετούνται ως ειδικοί στην υγειονομική περίθαλψη", τόνισε ο διπλωμάτης.

"Τα κιτ δοκιμών μας έδειξαν την υψηλή τους ποιότητα στην Κίνα και το Ιράν και μεταφέρθηκαν στην Ιταλία" τόνισε ο Αντόνοφ και συμπλήρωσε:

"Οι απλοί Αμερικανοί πρέπει να γνωρίζουν ότι η Ρωσία θα είναι έτοιμη να βοηθήσει και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αν χρειαστεί", σημειώνοντας ότι η Ρωσία έχει επανειλημμένα προσφέρει βοήθεια για την κατάσβεση πυρκαγιών στην Καλιφόρνια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail