Ο Ερντογάν δεν παίρνει περιοριστικά μέτρα και κρύβει τα κρούσματα γιατί φοβάται πραξικόπημα

«ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ! …ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ»
(Δημόσια επίκριση του Τούρκου μπασκετμπολίστα Καντέρ των Boston Seltics για τον Ερντογάν)

υποναυάρχου ε.α.
προέδρου Κοινωνίας Αξιών

Πριν μερικές εβδομάδες, μόλις άρχισε η λοίμωξη να μεταδίδεται και σε άλλες χώρες εκτός της Κίνας, έκανα την εκτίμηση (στην εκπομπή του ΑΛΦΑ «ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ»), ότι η Τουρκία θα κρύψει το πρόβλημα και δεν θα λάβει τα δέοντα μέτρα, όπως και επιβεβαιώθηκα.

Η εκτίμηση αυτή προήλθε ακριβώς από το πόσο προβλέψιμος είναι ο παρανοϊκός και στυγνός δικτάτορας Ερντογάν.

Ο Ερντογάν φοβούμενος ότι τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας θα ευνοούσαν ένα δυνητικό πραξικόπημα (το οποίο φοβάται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο), δεν θέλησε να λάβει τέτοια μέτρα, αφού θα αναγκαζόταν να δώσει αρμοδιότητες και ισχύ στις Ένοπλες δυνάμεις για να εφαρμοσθούν τα μέτρα.

Την ίδια στιγμή οι φανατικοί υποστηρικτές του (πολίτες και ισλαμιστές που έμειναν στο πλευρό του και εμπόδισαν τις ένοπλες δυνάμεις να κινηθούν στο προηγούμενο πραξικόπημα), θα ήταν αποκλεισμένοι και ανοργάνωτοι στα σπίτια τους.

Και πράγματι, ακόμη και τώρα τα μέτρα που παίρνει είναι για τα μάτια του κόσμου, κρύβει τα κρούσματα, ανακοινώνονται άλλοι λόγοι για τον θάνατο των θυμάτων του κορωνοϊού που αυξάνονται τραγικά, αδιαφορεί για τους άλλους γειτονικούς λαούς (για τους οποίους η Τουρκία αποτελεί μία ωρολογιακή βόμβα), αδιαφορεί για τους μετανάστες που τους χρησιμοποιεί ως εργαλεία, και κόβει το νερό προς την Β. Συρία, όπου υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι άμαχοι, χωρίς καμία υγειονομική βοήθεια, διωγμένοι από τα σπίτια τους, χωρίς νερό και τρόφιμα, εκτεθειμένοι σε πυρά, βομβαρδισμούς και στις μεταδοτικές λοιμώξεις.

Συνεχίζει να απειλεί την Ελλάδα, τα Τουρκικά αεροσκάφη έχουν αποθρασυνθεί πλέον και πετάνε πάνω από την Ελληνική επικράτεια, πάνω από την Χίο, την Λέσβο, τον Έβρο, την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα ακόμη.

Ενώ ο ΓΓ/ΟΗΕ έκανε έκκληση για ανακωχή και κατάπαυση του πυρός στις περιοχές συγκρούσεων, αυτός βρίσκει ευκαιρία για στρατιωτικές επιχειρήσεις σε όλα τα μέτωπα και υποκινεί τους παραστρατιωτικούς που χρησιμοποιεί για να διευρύνει τα προγεφυρώματά του και να βελτιώσει τις θέσεις του.

Αδιαφορεί για τις προσπάθειες που κάνουν όλες οι χώρες για να περιορίσουν την μετάδοση του θανατηφόρου ιού COVID-19 και εγκληματεί κατά των πολιτών της Τουρκίας αλλά και κατά της ανθρωπότητας. Η διεθνής κοινότητα οφείλει να λάβει μέτρα εναντίον του.

Με ένα τέτοιον άνθρωπο δεν συνδιαλέγεσαι, δεν τον νομιμοποιείς, δεν τον αναγνωρίζεις, δεν υποχωρείς, και δεν του επιτρέπεις να θέτει όρους.
Νισάφι πια!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail