Προτείνω στον ΣΚΑΙ να δείχνει συνέχεια και ταινίες καταστροφής να μας ανεβάσει κι άλλο την ψυχολογία

Greyerbaby / pixabay
Η ελληνική ειδησεογραφία στα καλύτερα της. Έχει βρει το νόημα της ζωής, μάλλον του θανάτου. Δείχνει όλη την ώρα την Ιταλία, τα πτώματα, τον στρατό, τους γιατρούς και τούμπαλιν και ξανά τα ίδια μέχρι να εμπεδώσουμε ότι θα πεθάνουμε όλοι. Ο δε Στραβελάκης, ο οποίος όταν γίνεται αεροπορικό δυστύχημα είναι πιλότος, σε ναυάγιο είναι καπετάνιος, με τα γεγονότα του Έβρου ήταν έτοιμος να πάει να υπηρετήσει στα σύνορα, τώρα είναι και γιατρός, σε λίγο θα ζητήσει να κάνει αυτός τις ανακοινώσεις, θα αγοράσει σε λίγο λουκέτα και θα μας κλειδώσει όλους μέσα. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Ο άνθρωπος γουστάρει κάθε φορά που του λένε εκεί πήγε ο στρατός, εκεί τους έχουν κλείσει όλους μέσα, εκεί πεθαίνουν πολλοί, εκεί κοίτα τί έπαθαν. Μέχρι και την Αλβανία με τον στρατιωτικό νόμο μας έφερε ως παράδειγμα.

Προτείνω στον Σκάι για να εμπεδώσουμε το δράμα να δείχνουν συνέχεια και ταινίες καταστροφής να μας ανεβάσουν κι άλλο την ψυχολογία και να αρχίσει ο κόσμος να πηδάει από τα μπαλκόνια. Θα λέει αφού θα πεθάνω που θα πεθάνω, το είπε ο Στραβελάκης, ας πάω μια ώρα αρχύτερα.

Αρρωσταίνεις με την τηλεόραση.
Κλείσε την και πετάξέ την.

Δεν έχουν γίνει όλες οι χώρες Ιταλία, δεν ξέρουμε γιατί εκεί γίνεται τόσο μακελειό, η εξήγηση ότι δεν πήραν εγκαίρως μέτρα είναι απλοϊκή, και άλλες χώρες δεν πήραν, δεν ξέρουμε τί θα γίνει σε εμάς, εκτός κι αν εμείς έχουμε το κληρονομικό χάρισμα και διαβάζουμε το μέλλον.

Ολες αυτές οι καμπύλες, τα διαγράμματα και οι προβλέψεις είναι πολύ ωραία για χαζούς. Δεν έχουν κανένα επιστημονικό έρεισμα.

Στην Ηλεία είχαν 40 σοβαρά κρούσματα συν πόσοι κόλλησαν από τους φορείς, γιατί τέλη Φεβρουαρίου ακόμη δεν υπήρχαν μέτρα και δεν τους είχαν μαζέψει. Τώρα δεν ακούω κάτι για την περιοχή. Δεν φαίνεται να έχει αυξανόμενα κρούσματα, δεν ξέρω αν έχει καν κρούσματα. Λογικά θα έπρεπε σύμφωνα με τις καμπύλες στην Ηλεία να είναι τουλάχιστον οι μισοί στην εντατική και οι άλλοι μισοί σε καραντίνα. Δεν είναι. Οπότε ας αντλήσουμε κάποια συμπεράσματα από αυτό κι ας χρησιμοποιήσουμε την λογική μας.

Κι ας θέλει ο κάθε Στραβελάκης να αρχίσουμε να πηδάμε από τα παράθυρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail