Στον Έβρο δοκιμάζονται οι αντοχές της σκληρής ισχύος της Ελλάδας

Δεν πρέπει να περιμένουμε καμιά βοήθεια απο πουθενά. Οι χώρες της Κεντρικής Ευρώπης έδωσαν στην ηγεσία των ιθαγενών το καθρεπτάκι της ελεύθερης διακίνησης στις χώρες τους και έκαναν την Ελλάδα αποθήκη ψυχών. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε σήμερα.

Η κυβέρνηση πρέπει να ανακαλύψει υβριδικές τακτικές για να προσελκύσει το ενδιαφέρον της δύσης.Όπως και ο Ερντογάν. Στέλνει τους μετανάστες και τους διαπραγματεύεται με υποστήριξη στα σχέδιά του στη Συρία.

Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών πρέπει να κόψει τον ομφάλιο λώρο του με την γνωστή πρεσβεία. Να αποφασίζει για το συμφέρον της χώρας και του λαού της.

Τα ακόλουθα βήματα συνιστούν μια υβριδική πολιτική που μπορεί να αναγκάσουν την Ευρώπη σε πιο λογική προσέγγιση του μεταναστευτικού:

-Βέτο σε οτιδήποτε ζητά η Τουρκία απο το ΝΑΤΟ.

-Πρόσκληση στην Άγκυρα ότι η Αθήνα είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί το βέτο της.

-Άρση του βέτο σε περίπτωση που η Τουρκία συμφωνήσει να μεταφέρει τους μετανάστες στα σύνορα ευρωπαϊκών χωρών με πλοία..

Περιμένουμε πράξεις και όχι λόγια.

Η τουρκική πρόκληση έχει και τα καλά της.

Μετά απο αυτήν η μόνη απειλή της Τουρκίας θα είναι το θερμό επεισόδιο ή η σύντομη αναμέτρηση.

Στον Έβρο δοκιμάζονται οι αντοχές της σκληρής ισχύος της Ελλάδας. Θα φανεί αν υπάρχουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail