Οι Ρώσοι στέλνουν αεροπλάνο με ιατρικό και προστατευτικό εξοπλισμό στις ΗΠΑ με πρόταση Πούτιν!

Russian Defence Ministry / Alexey Ereshko
Freepen.gr - Ένα αεροσκάφος μεταφοράς φορτίου με ιατρικά εφόδια και εξοπλισμό προστασίας μπορεί να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ μέχρι το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με το Κρεμλίνο, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τρούμπα και του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρει το Russia Today.

Το ζήτημα του προστατευτικού εξοπλισμού συζητήθηκε κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών συνομιλιών της Δευτέρας, με τον Πούτιν να ρωτάει αν οι ΗΠΑ χρειάζονται βοήθεια και να δεχτεί ο Τραμπ την πρόταση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους την Τρίτη.

Η Μόσχα πρότεινε τη βοήθεια με την προϋπόθεση ότι οι ΗΠΑ θα είναι σε θέση να ανταποδώσουν την κίνηση, αν χρειαστεί, μόλις οι κατασκευαστές ιατρικού και προστατευτικού εξοπλισμού τους καλύψουν τη ζήτηση, δήλωσε ο Πεσκόφ.

Η σημερινή κατάσταση "επηρεάζει τον καθένα χωρίς εξαίρεση και είναι παγκόσμιας φύσης", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχει εναλλακτική δυνατότητα από το να ενεργούμε μαζί στο πνεύμα της εταιρικής σχέσης και της αμοιβαίας συνδρομής.

Τη Δευτέρα, ο Trump δήλωσε σε δημοσιογράφους στο Λευκό Οίκο ενημέρωση Τύπου ότι "η Ρωσία μας στέλνει ένα πολύ, πολύ μεγάλο αεροπλάνο γεμάτο ιατρικό εξοπλισμό, κι αυτό είναι πολύ ωραίο".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail