Συριακό ΜΜΕ: Η Ρωσική Στρατονομία αναπτύχθηκε στο Σαρακίμπ

Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός έχει αναπτυχθεί στη στρατηγική πόλη Saraqib αφού ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) πήρε τον έλεγχο της περιοχής νωρίτερα σήμερα, μεταδίδει το almasdarnews.com το οποίο εφόσον επιβεβαιωθεί είναι πολύ σημαντικό διότι θα σημάνει πως η περιοχή κλείδωσε.

Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ρωσική στρατονομία έχει εγκατασταθεί στο Saraqib για να διασφαλίσει την ασφάλεια της πόλης, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει τριβές με τους Τούρκους.

Η κίνηση του ρωσικού στρατού πιθανόν να εμποδίσει τις τουρκικές δυνάμεις να ξεκινήσουν επιθέσεις εναντίον του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) μέσα στην πόλη και τα περίχωρά της.

Η Τουρκία και η Ρωσία έχουν ένα σύμφωνο μη επιθετικότητας στη Συρία και η άφιξη των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στο Saraqib θα διασφαλίσει ότι εάν οι μαχητές ξεκινήσουν μια επίθεση ενάντια στην πόλη, θα είναι χωρίς υποστήριξη από τους Τούρκους συμμάχους τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail