Έρχεται "πανδημία" πυρός στο Ιντλίμπ: Όπλα φτάνουν στην Ταρσό, ο Σόιγκου στον Ασαντ και οι Τούρκοι πιάνουν θέσεις

Freepen.gr - Το ρωσικό αρματαγωγό ΤΑΠΙΡ πέρασε τα Στενά του Βοσπόρου εν πλω προς την Ταρσό της Συρίας σε μια ακόμη αποστολή εξοπλισμού για τη διαφαινόμενη τέταρτη φάση της επιχείρησης Αυγή του Ιντλιμπ με στόχο την απελευθέρωση της πόλης Τζισρ αλ Σούγκουρ.

Τις φωτογραφίες του πλοίου έλαβε ο Yoruk Isik του Bosphorus Observer.



Παράλληλα ο ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου έφτασε στη Δαμασκό τη Δευτέρα για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Ασάντ και τον ομόλογό του στρατηγό «Αλί» Αμπντουλάχ Αγιούμπ.



Την ίδια στιγμή ο τουρκικός στρατός φέρεται να έχει εγκαταστήσει αρκετές θέσεις κοντά στην Jisr Al-Shughour στο βορειοδυτικό Ιντλίμπ.

Επιπλέον, οι Τούρκοι στρατιώτες, αναφέρει το almasdarnews, φέρονται να έχουν αναπτύξει συστήματα αεροπορικής άμυνας μικρής εμβέλειας στην επαρχία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail