Χαμός με ανάρτηση γελοιογραφίας του Κούλογλου με σύνθημα "πεθαίνουμε σπίτι"

Αντιδράσεις προκάλεσε σειρά αναρτήσεων του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου στο twitter όπου χρησιμοποίησε την έκφραση "πεθαίνουμε σπίτι" αντί του "μένουμε σπίτι" ενώ ανέβατσε και ένα σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου, όπου ο Χάρος να χτυπά το κουδούνι ενός σπιτιού λέγοντας "το τεστ που ζητήσατε από τον ΕΟΔΥ".







Αντίδραση με ανακοίνωση της ΝΔ

"Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι' αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει σημαίνει ότι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται!"
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail