Προς Μαξίμου: Οι ιστορικές στιγμές που ζούμε αναδεικνύουν τους ηγέτες ή τους εξαφανίζουν

Η Τουρκία μας έχει κηρύξει τον πόλεμο! Μόνο ένας βλάκας δεν το αντιλαμβάνεται.


ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

1) Πρέπει άμεσα το υπουργείο εξωτερικών να καλέσει τον Τούρκο πρέσβη και να καταγγείλει την Τουρκία ως υπεύθυνη για κήρυξη εναντίον της Ελλάδας υβριδικού πολέμου.

2) Σε περίπτωση που η Τουρκία δεν συμμορφωθεί ανακαλούμε τον πρέσβη μας από Τουρκία, άμεση απέλαση του Τούρκου πρέσβη και διακοπή διπλωματικών σχέσεων με Τουρκία.

3) Καθιστούμε την Ε.Ε. και ειδικά την σύμμαχο της Τουρκίας Γερμανία υπεύθυνη για την συμπεριφορά της Τουρκίας, και απειλούμε ότι θα θέσουμε βέτο σε κάθε απόφαση της Ε.Ε., αν η Ε.Ε. δεν σταματήσει τις επιθετικές εχθρικές ενέργειες της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας με άμεση επιβολή δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων εναντίον της Τουρκίας.

4) Στέλνουμε τον Δένδια μια βόλτα στη Μόσχα για διαβουλεύσεις, για να σφίξουν και οι συμμαχικοί ΝΑΤΟϊκοί κ@λοι.

5) Έχουμε τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο. Ναυλώνουμε ελληνικά πλοία, βάζουμε καπετάνιους τις Καρλότες των ΜΚΟ και στέλνουμε όσους έχουμε στα νησιά στην Γερμανία, την Ολλανδία και στις Σκανδιναβικές χώρες (ιδιαίτερα στην Σουηδία που πάντα έχει καλές σχέσεις με την Τουρκία και πάντα την στηρίζει).

Κυριάκο, οι ιστορικές στιγμές που ζούμε αναδεικνύουν τους ηγέτες ή τους εξαφανίζουν. Διάλεξε και πάρε, γιατί ένα από τα δύο θα συμβεί σίγουρα.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.