Τραμπ: "Θέλω να ανοίξω πάλι τη χώρα, πιο πολλοί θα πεθάνουν από το άγχος και την κατάθλιψη"

REUTERS/Jonathan Ernst
Freepen.gr - Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump έδωσε τελικά μια ημερομηνία για την οποία θα ήθελε η Αμερική να ανοίξει τουλάχιστον εν μέρει μετά το κλείσιμο όγω του Covid-19΄, 12 Απριλίου. Διαφορετικά, υποστήριξε, η κατάθλιψη θα προκαλούσε πολύ περισσότερους θανάτους από τον ιό.

"Θα ήθελα πολύ να ανοίξω τη χώρα και να το κάνω αυτό ως το Πάσχα", δήλωσε ο Trump την Τρίτη στο Fox News.

"Πρέπει να επιστρέψουμε τη χώρα μας στη δουλειά. Η χώρα μας θέλει να επιστρέψει στη δουλειά" ανέφερει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το άγχος και η κατάθλιψη από την οικονομική κρίση θα προκαλούσαν θανάτους "σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό από ό,τι μιλάμε για τον ιό", υποστήριξε ο Trump.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται σήμερα στην 8η ημέρα του κυβερνητικού προγράμματος «15 ημέρες για να σταματήσει η εξάπλωση», με δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανούς να εργάζονται είτε από το σπίτι τους είτε να βρίσκονται - μερικοί χωρίς αμοιβή - για να ενθαρρύνουν την «κοινωνική αποστασιοποίηση».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail