Ερντογάν: "Εκατομμύρια πρόσφυγες σύντομα θα κινηθούν προς τα σύνορα της Τουρκίας"

Freepen.gr - "Εκατομμύρια πρόσφυγες" σύντομα θα κινηθούν προς τα σύνορα της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

"Η περίοδος της μονομερούς αυτοθυσίας της Τουρκίας σε σχέση με τους πρόσφυγες έχει λήξει", δήλωσε ο Ερντογάν, μιλώντας στη Άγκυρα τη Δευτέρα. "Από τότε που έχουμε ανοίξει τα σύνορα, ο αριθμός των προσφύγων που κατευθύνονται προς την Ευρώπη έχει φτάσει τις εκατοντάδες χιλιάδες. Αυτός ο αριθμός θα είναι σύντομα εκατομμύρια», προειδοποίησε.

Ο άνθρωπος όπως αντιλαμβάνεστε έχει ανάγκη από τη βοήθεια ειδικών. Παθολογικός απατεώνας και ψεύτης βλέπει...εκατοντάδες χιλιάδες και σε λίγο εκατομμύρια. Αναρωτιέται κανείς γιατί όλος αυτός ο πληθυσμός δεν στρέφεται εναντίον του σουλτάνου που παίζει μονόπολη με αληθινούς ανθρώπους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail