Η Ρωσία στέλνει κι άλλα όπλα στη Συρία [μιας και κάποτε θα αρχίσουν ξανά οι κουμπουριές]

Freepen.gr - Μπορεί στη Μόσχα να συμφωνήθηκε κατάπαυση του πυρός στο Ιντλίμπ, ωστόσο όπως φαίνεται αυτή έχει μάλλον ορισμένο χρονικό ορίζοντα, όπως άλλωστε κι όλες οι προηγούμενες εκεχειρίες. Εν προκειμένω το πλοίο SPARTA IV με ρωσική σημαία που είναι ναυλομένο στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας κι ανήκει στην Oboronlogistika φωτογραφήθηκε να περνά το Βόσπορο.

Όπως αναφέρει ο Yoruk Isik από τον Παρατηρητή του Βοσπόρου, το πλοίο φωτογραφήθηκε έμφορτο κατά το south bound πλέοντας για τη Μεσόγειο Θάλασσα με προορισμό το λιμάνι της Ταρσού στη Συρία.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως οι Τούρκοι [όχι μόνο τώρα] βλέπουν τα όπλα που κατεύθυνονται όχι μόνο για τους μισθοφόρους τους αλλά ενίοτε και για τους ίδιους να περνούν μπροστά στα μάτια τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail