Banners στο διαδίκτυο για να μείνουμε σπίτι; Δηλαδή πριν 6 ημέρες υπήρχε κόσμος που δεν είχε πάρει μυρωδιά;

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει. Είναι δωρεάν τα μηνύματα του"μένουμε σπίτι" ή όχι; Βασικά δεν είναι "μένουμε σπίτι". Σπίτι μένουμε ούτως ή άλλως. Συνεπώς παραμένουμε σπίτι. Πάμε παρακάτω όμως. Στην αρχή μας είπαν ότι τα σποτς είναι δωρεάν.

Του Στρατή Μαζίδη

Τώρα τελευταία όμως διαβάσαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ [ΑΔΑ: 968Ζ46ΜΓΨ7-ΑΣΟ - 23/3/2020] για "υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών που απαιτούνται για την υλοποίηση εκστρατείας στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19".

Το πως θα διανεμηθούν αυτά τα χρήματα δεν αναφέρεται ενώ κανονικά θα έπρεπε. Το έτερο παράδοξο είναι το εξής: Δηλαδή στις 23 Μαρτίου προέκυψε ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών; Υπήρχαν δηλαδή πολίτες που ενώ είχαν κλείσει σχεδόν τα πάντα, εξακολουθούσαν να μη γνωρίζουν για τον κορωνοϊό; Νομίζω ότι δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.

Πάντως παρατήρησα σε διάφορες ιστοσελίδες μεγάλα banners του "Μένουμε Σπίτι". Δηλαδή εκτός του ότι κρίθηκε πως ακόμη και μέχρι την περασμένη Δευτέρα με τη χώρα να έχει κατεβάσει ρολά υπήρχε κόσμος που δε γνώριζε τι συμβαίνει, κρίθηκε επίσης πως χρειάζεται...καμπάνια στο διαδίκτυο του οποίου αποκλειστικό θέμα αποτελεί ο κορωνοϊός;

Έχω την εντύπωση ότι η διάθεση επικοινωνιακών χρημάτων την ώρα της οικονομικής καταστροφής σχεδόν των πάντων και της καταμέτρησης νεκρών είναι ένα ζήτημα που πρέπει να επανεξεταστεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail