Δούρειος ίππος για την τουρκοποίηση της Ελλάδας η 5η φάλαγγα των «δικαιωματιστών» για τους μετανάστες


Η φονική επίθεση του κορονοϊού έχει αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το γεγονός ότι, αυτές τις τραγικές ώρες μεταφέρονται από τα νησιά στην Ηπειρωτική Ελλάδα χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους θα παραμείνουν μόνιμα στη χώρα, ανατρέποντας την εθνολογική της υπόσταση. 

Θεόδωρος Κατσανέβας

«Ανθρώπινες ψυχές, κατατρεγμένοι πρόσφυγες, ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, δυστυχισμένες γυναίκες που προσπαθούν με τα παιδιά στην αγκαλιά να διασχίσουν το Αιγαίο, απελπισμένοι άνθρωποι που ψάχνουν να σωθούν από τους διωγμούς στη χώρα τους». Αυτά και άλλα παρόμοια δακρύβρεκτα είναι όσα εδώ και χρόνια αραδιάζουν δημοσιογράφοι και πολιτικοί όλων των αποχρώσεων,στοχεύοντας στη δεδομένη ευαισθησία του ελληνικού λαού για να αποδεχτεί τη μαζική εισβολή μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων εποίκων. Οι οποίοι όπως έχει γίνει και σε άλλες χώρες, θα υπερκεράσουν αριθμητικά τους γηγενείς και θα Ισλαμοποιήσουν τη χώρα εξαφανίζοντας τον Ελληνισμό ύστερα από 3.000 χρόνια παρουσίας του στην μικρή αυτή γωνιά της γης. Όλα λέγονται και γίνονται στο όνομα του «ανθρωπισμού» τον οποίο οι μουσουλμάνοι έποικοι θα καταργήσουν όταν κυριαρχήσουν, κάτι πολύ πιθανό, αν όχι βέβαιο. 

Σύμπλευση μεταμοντέρνων αριστερών με ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΝΔ

Το τραγικό είναι πως, σε όλο αυτό το κωμειδύλλιο συμπλέουν μεταμοντέρνοι αριστεριστές, κουμουνιστές, αναρχοαυτόνομοι, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το πάλαι ποτέ πατριωτικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπως και η σημερινή ΝΔ. Το δημοσιογραφικό κατεστημένο, εκτελώντας εντολές άνωθεν, πρωτοστατούν στον εθνοκτόνο «φιλανθρωπισμό», made by Τζώρτζ Σόρος. Δημοσιογράφοι και πολιτικοί, με διάφορες αποχρώσεις, ενδιαφέρονται πρώτα απ’ όλα για τους «καημένους» τους πρόσφυγες. Κάνουν πως δεν βλέπουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των τελευταίων, αν όχι όλοι, δεν είναι πρόσφυγες αλλά εργαλειομηχανές επιθετικότητας του Σουλτάνου Ερντογκάν, τους οποίους συγκεντρώνει από Ασία και Αφρική στην Κωνσταντινούπολη χωρίς βίζα, με ελάχιστες τιμές αεροπορικού εισιτηρίου της Turkish Airlines. 

Οι εδώ μεταμοντέρνοι «φιλάνθρωποι», αριστεροί και δεξιοί, δεν αναρωτιούνται πώς εξηγείται όλο αυτό το τσουνάμι των «δυστυχισμένων» να σπρώχνεται συστηματικά στην Ελλάδα και δεν κατευθύνεται στις πλούσιες μουσουλμανικές χώρες του κόλπου. Ή έστω στη διπλανή μας Βουλγαρία που έχει μεγαλύτερα σε έκταση και περισσότερο ευκολοπρόσιτα σύνορα με την Τουρκία. Αντιπαρέρχονται το γεγονός ότι, σε όλες τις περιπτώσεις δημιουργίας προσφυγικών καταστάσεων, η χώρα μας δεν έχει καμιά απολύτως ανάμειξη ή ευθύνη. Και ενώ διατίθενται τεράστια ποσά χρημάτων, τρόφιμα, περίθαλψη, κατοικίες με ανέσεις σε δήθεν πρόσφυγες, την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες δεν έχουν ρεύμα, πένονται, χάνουν τα σπίτια τους και μεταναστεύουν στο εξωτερικό. Κια τώρα με τη φονική επίθεση του Covid-19, οδεύουμε σε πλήρη οικονομική καταστροφή και τεράστιο κύμα εξόδου νέων Ελλήνων στο εξωτερικό.

Δούρειος ίππος για την εξαφάνιση της Ελλάδας

Ας μην γελιόμαστε. Ο «φιλανθρωπισμός» ή ο «ανθρωπισμός» της 5ης φάλαγγας των «δικαιωματιστών» και «αλληλέγγυων» για τους δήθεν πρόσφυγες είναι ένας Δούρειος ίππος για την εξαφάνιση των εθνών και ειδικότερα για την Τουρκοποίηση και φτωχοποίηση της Ελλάδας. Δεν έχει σχέση με τον πατριωτικό προσανατολισμό κεντροαριστερών και κεντροδεξιών κομμάτων αλλά ούτε με την πραγματική αριστερά. Σύμφωνα με τη Μαρξιστική γραφή « Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη.....γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. 

Όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα....Σκοπός της μετανάστευσης είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς». 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, σε όλο τον κόσμο σήμερα υπάρχουν περίπου 1 δις άτομα που λιμοκτονούν. Φυσικό είναι να αναζητούν μια καλύτερη μοίρα στον ήλιο και να κατευθύνονται όπου τους δέχονται ελεύθερα. Αλλά είναι τουλάχιστον φαιδρό να πιστεύει κανείς ότι η «Ψωροκώσταινα» θα λύσει το τεράστιο αυτό πρόβλημα με την μαζική τους έλευσή εδώ. Αυτό μοιάζει με τις προσπάθειες να αδειάσει η θάλασσα με ένα κουταλάκι. Θυμίζει τις κυρίες της πλουτοκρατίας που οργανώνουν φιλανθρωπικά «τέια» για τους φτωχούς ή τα ανάλογα τηλεοπτικά «χάπενινκ». Όπως και την αλήστου μνήμης Βασίλισσα Φρειδερίκη και τους όμοιους της που καταφεύγουν σε ψευτοφιλανθρωπίες για να κατευνάσουν και αποκρούσουν την οργή που προκαλεί φτώχεια.

Η μεταμοντέρνα αριστερά, το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ

Φορείς και στελέχη της σημερινής μεταμοντέρνας αριστεράς, συγχέουν τον μαρξιστικό διεθνισμό με την παγκοσμιοποίηση που προωθεί η Νέα Τάξη πραγμάτων. Συμπλέουν με τους ψευτο-φιλάνθρωπους κόρακες του σύγχρονου χρηματιστηριακού καπιταλισμού, χωρίς να αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν κλεπτο-πλουτοκράτες σαν τον Τζώρτζ Σόρος να συμπλέουν στην ίδια γραμμή. Αλλά και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ, έχουν επικρατήσει φιλομεταναστευτικές-πολυπολιτισμικές αντιλήψεις που συγκρούονται με την ιστορική πατριωτική τους φυσιογνωμία. Ειδικότερα για το ΚΙΝΑΛ, αυτό αποτελεί και τον κύριο λόγο της κατακόρυφης εκλογικής του συρρίκνωσης και απήχησης από το 48% στο 5-8%. Αν για τη μεταμοντέρνα αριστερά, η ύπαρξη της πατρίδας αποτελεί δευτερεύον αν όχι αντίπαλο ζήτημα, για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τη ΝΔ, αυτό αποτελεί «παρά φύση» κατάσταση,με δεδομένες τις ιστορικές τους καταβολές. Και έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με τη βούληση σχεδόν του συνόλου των οπαδών τους αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Αλλά ο ελληνικός λαός δεν θέλει να αυτοκτονήσει. Για αυτό και το 90% των Ελλήνων πολιτών τάσσονται κατά των ανοιχτών συνόρων.

Οι μουσουλμάνοι ποτέ και πουθενά δεν αφομοιώνονται σε τοπικές κοινωνίες

Θα το πούμε και πάλι. Οι μουσουλμάνοι ποτέ και πουθενά δεν αφομοιώνονται ή ενσωματώνονται στις τοπικές κοινωνίες, γιατί απλούστατα δεν παντρεύονται αλλόθρησκους. Όταν υπερκεράσουν σε αριθμούς τον γερασμένο και φθίνοντα ελληνογενή πληθυσμό, κάτι που είναι ορατό στα επόμενα 15-20 χρόνια, θα επιβάλλουν τους δικούς τους θρησκευτικο-πολιτειακούς κανόνες, τη Σαρία ή παραλλαγές της, όπως γίνεται παντού. Και τότε αντίο στα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, στο όνομα των οποίων υποτίθεται ότι, προτάσσουμε ανοιχτές αγκαλιές στους εισβολείς. Η επερχόμενη Βοσνιοποίηση και Λιβανοποίηση της χώρας μας, αποτελεί δυναμίτη στην όποια κοινωνική της συνοχή, καταπάτηση και συρρίκνωση των  εργασιακών δικαιωμάτων, προπομπό εμφύλιων συγκρούσεων, καταστροφών, φυλετικού μίσους, κλιμάκωσης του ρατσισμού και ενδυνάμωση του «αυγού του φιδιού». Χαμένη είναι η ιστορική συνέχεια της χώρας, αυτή η ίδια η ύπαρξή της, οι Έλληνες και οι νόμιμοι αλλοδαποί εργαζόμενοι. Κερδισμένοι οι διπλανοί μας Πασάδες και ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός που προωθεί  το «διαίρει και βασίλευε», την  ισοπέδωση των εθνικών αναχωμάτων και την υπερκυριαρχίας της παγκοσμιοποίσης ως φυλετικής μηχανής του κιμά.

Επίλογος

Οι  ανεξίθρησκοι, οι ομόδοξοι ή ετερόδοξοι αλλά μη-μουσουλμάνοι μετανάστες που εισέρχονται σε λογικά αριθμητικά μεγέθη,  είναι αφομοιώσιμοι λόγω της ισχυρής πιθανότητας μίξης τους με Έλληνες ή Ελληνίδες. Οι απόγονοί τους, ζώντας εδώ, θα αποκτήσουν σταδιακά ελληνική συνείδηση, θα γίνουν Έλληνες, γεγονός που είναι θετικό με δεδομένη τη δημογραφική γήρανση του γηγενούς πληθυσμού και τη μεταναστευτική μας  αιμορραγία τα τελευταία χρόνια. Αυτό αποκλείεται να γίνει με μουσουλμάνους όπως έχει αποδείξει η παρουσία τους σε διάφορες περιοχές και χώρες στο Λίβανο, στη Βοσνία, στη  Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Σουηδία και αλλού όπου έχουν στήσει δικά τους εθνοθρησκευτικά γκέτο που αποτελούν φυτώρια τρομοκρατίας των τοπικών πληθυσμών. Το ίδιο και στη Δυτική Θράκη όπου αλωνίζει το τουρκικό προξενείο.

Δεν αρνούμαστε την υποχρέωση παροχής πολιτικού ασύλου σε πραγματικούς πολιτικούς πρόσφυγες. Όμως, οι  τεράστιες μάζες  των υπεργεννητικών, μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων μεταναστών που εισβάλλουν και τελικά το μεγαλύτερο μέρος τους παραμένει εδώ, αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για τη συνοχή, την ίδια την ύπαρξη της γερασμένη και υπογεννητικής   χώρας μας. Η ανοχή ή και το έμμεσο προσκλητήριο που στέλνουμε για μια τέτοια μαζική εισβολή, "τo ποτάμι ανθρωπιάς" που επικαλούνται οι "ανθρωπιστές" όλων των αποχρώσεων, η 5η φάλαγγα των «δικαιωματιστών» και οι μισθοφόροι των ΜΚΟ, θα μεταβληθεί σε τσουνάμι κατοχής που θα πνίξει τη χώρα ολόκληρη. Το μέλλον μας είναι πολύ ζοφερό, αν αυτή την κοινή λογική  δεν την αντιληφθούν όλοι όσο είναι ακόμα καιρός. Αυτό που μπορούν και οφείλουν να κάνουν οι πολίτες είναι να αποδοκιμάζουν ειρηνικά όλους όσους πολιτικούς, δημοσιογράφους, «δικαιωματιστές» υπονομεύουν με λόγια και έργα την υπόσταση της πατρίδας μας. Για να παραφράσουμε και τον Πλάτωνα, αν οι πολίτες αφήσουν τη διακυβέρνηση της χώρας στο έλεος επίβουλων ανθρώπων, τότε θα είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail