Καλά η ΔΕΗ δεν πήγαινε για φούντο; Τώρα πως δίνει δωρεά σε υλικά 5 εκ. ευρώ στο ΕΣΥ;

Η ΔΕΗ αποφάσισε να προχωρήσει στη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής προσφορά που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα οποιαδήποτε επιχείρηση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, με στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, η Επιχείρηση αποφάσισε να προβεί σε δωρεά ύψους άνω των 5 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν ανάγκες σε μάσκες, προστατευτικές στολές και γυαλιά και άλλα αναλώσιμα υλικά. 

Μετά την καταγραφή των ελλείψεων, η ΕΚΑΠΥ ενημέρωσε τη ΔΕΗ ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την εξασφάλιση του εξειδικευμένου εξοπλισμού ατομικής προστασίας των επαγγελματιών υγείας, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Έτσι,η ΔΕΗ προχώρησε άμεσα στην αγορά από την Κίνα:

- 1.500.000 μασκών FPP2Q και FPP3Q
- 75.000 προστατευτικών στολών Q, TYVEC800 Series Q και TYVEC600 Series Q
- 50.000 προστατευτικών γυαλιών Q.

Το υλικό θα έρθει με ειδική ναυλωμένη πτήση από την Κίνα, το κόστος της οποίας θα καλύψει εξ ολοκλήρου η ΔΕΗ. 

Καλά η ΔΕΗ δεν ήταν που βρισκόταν σύμφωνα με τον υπουργό Χατζηδάκη πριν λίγους μήνες στα "όρια της χρεοκοπίας", ενώ "ούτε τρελός δεν την αγοράζει", "τη βγάζει, δεν τη βγάζει" και μας έλεγε "αν καταρρεύσει η ΔΕΗ θα καταρρεύσει και η χώρα";
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.