Η Ρωσία κλείνει τα σύνορα στις 30 Μαρτίου λόγω του Covid-19



Sputnik / Oleg Mineev
Freepen.gr - Οι σταθμοί ελέγχου σε αυτοκινητόδρομους, σιδηρόδρομους, πεζόδρομους και ποτάμια στα ρωσικά σύνορα θα κλείσουν τη Δευτέρα, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του Covid-19 σε ολόκληρη τη χώρα, ανακοίνωσε η κυβέρνηση και μεταδίδει το Russia Today.

Οι αρχές δήλωσαν ότι το μέτρο είναι "προσωρινό", αλλά δεν παρείχαν καμία ένδειξη ως προς το πότε θα ανοίξουν ξανά τα σύνορα.

Η απαγόρευση δεν ισχύει για διπλωμάτες ή μέλη επίσημων αντιπροσωπειών που αναχωρούν από τη χώρα.

Οι Ρώσοι οδηγοί φορτηγών που εξυπηρετούν διεθνείς διαδρομές, καθώς και τα πληρώματα των τρένων και των ποταμόπλοιων, θα μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Εξαίρεση θα γίνει επίσης για τους κατοίκους του θύλακα της Βαλτικής Θάλασσας του Καλίνινγκραντ, καθώς και για τους κατόχους ρώσικων διαβατηρίων που ζουν στις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ στην ανατολική Ουκρανία.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail