Κύριε πρωθυπουργέ διορθώστε την αδικία - Το υποσχεθήκατε στις 19 Μαρτίου 2020

Freepen.gr - Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας τέσσερις υπουργοί της κυβέρνησης προέβησαν σε ανακοινώσεις σχετικά με την οικονομία και τα μέτρα στήριξης. Η αίσθηση που δημιουργήθηκε ήταν πως αρκετοί πληγώμενοι μένουν εκτός. Στην πραγματικότητα η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας επλήγη.

Την επόμενη ημέρα ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του ήρθε να διορθώσει την αδικία απέναντι στους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, οι οποίοι έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί στα χρόνια του μνημονίου. Τέλος επιτηδεύματος, προκαταβολή φόρου 100%, 0 αφορολόγητο και από φέτος αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για το μεγαλύτερο τμήμα τους.

Ωστόσο την επόμενη ημέρα ο υπουργός οικονομικών μίλησε εκ νέου για "όσους πλήττονται". Κύριε πρωθυπουργέ πρέπει να διορθώσετε την αδικία και πάνω από όλα να φανείτε συνεπής στο διάγγελμά σας. Η κατάσταση ίσως είναι πολύ χειρότερη από ό,τι φαντάζεστε. Ενδεχομένως μάλιστα σε ορισμένους μήνες να κληθείτε να λάβετε ιστορικές αποφάσεις.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail