Μας εξόργισε η Μηλιαρέση που διαφήμισε για 14,90 ευρώ ό,τι ο Βορίδης αγόρασε με δικά μας λεφτά με 36,13 ευρώ!

Τη Μαίρη Μιλιαρέση τη θυμάμαι από τα μαθητικά μου χρόνια όταν παρουσίαζε το Ρουκ Ζουκ στο Mega Channel. Γλυκιά και χαρούμενη παρουσία. Με τα χρόνια εξαφανίστηκε μέχρι που την είδα πρόσφατα να διαφημίζει ένα πακέτο έξι μασκών και ενός αντισηπτικού τζελ με 14.90 ευρώ. Αρχικά δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτή. Τελικά φαίνεται ότι ο χρόνος της φέρθηκε εξαιρετικά.

Του Στρατή Μαζίδη

Και ξαφνικά, το κοινό στο Κολοσσαίο ζητά αίμα τώρα. Το κοινό στο Κολοσσαίο είναι αρκετά περίεργο. Δεν ενοχλείται πχ από την αδράνεια της κυβέρνησης απέναντι στον κορωνοϊό στα τέλη Ιανουαρίου ούτε από το αυστηρό-απειλητικό ύφος δοτών υπουργών και υφυπουργών που του λένε με θράσος κάθε μέρα "εσύ φταις".

Ούτε επίσης ενοχλήθηκε από την απευθείας ανάθεση του υπουργείου του Βορίδη που αγόρασε μάσκες FFP2 με 15 ευρώ τη μία, όταν προσωπικά τις προμηθεύτηκα με 2,5 έκαστη [link] αλλά αγόρασε κι άλλα πράγματα, σαν αυτά που πουλάει η Μηλιαρέση.



Τι βλέπουμε εδώ; Αντισηπτικό τζελ 8,5 ευρώ των 100 ml το ένα και μάσκες χειρουργικές 3,44 ευρώ η μία και μάλιστα προ ΦΠΑ.

Πάντως έξι χειρουργικές μάσκες κι ένα τζελ, ο Βορίδης τα πήρε με 29,14 ευρώ, σύνολο 36,13 ευρώ με το ΦΠΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαιρη μηλιαρεση
Τελικά νομίζω ότι οι εργοδότες της κ. Μηλιαρέση μάλλον συμφέρουν περισσότερο με 14,90 ευρώ. Μας αρέσει, δε μας αρέσει!

Υπάρχει όμως μια διαφορά. Η Μηλιαρέση δεν υποχρέωσε κανένα να αγοράσει το πακετό, ενώ απεναντίας ο Μάκης Βορίδης θα στείλει το λογαριασμό στους Ελληνες φορολογούμενους της απευθείας ανάθεσης.

Κι η Μηλιαρέση ζήτησε συγγνώμη αν και δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο. Μάλλον λόγω ευαισθησίας, ο κ. Βορίδης θα ζητήσει;

Τουλάχιστον να είμαστε δίκαιοι όταν ως κοινωνία θέλουμε να...φάμε κάποιον. Κι ο χρόνος μετράει από...ρουκ ζουκ!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail