Ο Γάλλος Διοικητής υποκλίθηκε στη συνεισφορά της Φ/Γ ΨΑΡΑ στην Task Force του CHARLES DE GAULLE»

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, ο Γάλλος Διοικητής της Ναυτικής Δύναμης Task Force 473, Υποναύαρχος Μάρκ Ωσεντά (Marc Aussedat) επιβαίνων επί του Αεροπλανοφόρου «CHARLES DE GAULLE», επισκέφθηκε τη Φρεγάτα «ΨΑΡΑ» εν πλω, στο πλαίσιο συμμετοχής της στην επιχείρηση "FOCH 2020".

Ο Γάλλος Διοικητής ενημερώθηκε για τις δυνατότητες, τα χαρακτηριστικά του πλοίου και ξεναγήθηκε στους χώρους του, ενώ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στο πλήρωμα τονίζοντας τη σημαντική συνεισφορά της Φρεγάτας «ΨΑΡΑ» στην ανωτέρω αποστολή.

Η Φρεγάτα «ΨΑΡΑ», εκτέλεσε συνεργασία με μονάδες της Δύναμης Task Force 473 και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2020 κατέπλευσε στο λιμένα της Λεμεσού Κύπρου.











Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail