Ταξίαρχος LNA: Ο στρατός του σουλτάνου, που ξεβρακώθηκε στους δρόμους της χώρας του, δε θα νικήσει στη Λιβύη

Ο ταξίαρχος Αλ Μαμπρούκ αλ Γεζούι, διοικητής του δυτικού τομέα επιχειρήσεων του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), δήλωσε ότι οι δυνάμεις του είναι «πλήρως προετοιμασμένες να θάψουν τους μισθοφόρους, τους Τούρκους και τον στρατιωτικό διοικητή τους στη λιβυκή γη».

Ο ταξίαρχος Αλ Γεζούι δήλωσε το Σάββατο ότι ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) είναι πλήρως ενήμερος για τις κινήσεις και τις ενέργειες των Σύρων μισθοφόρων που έφερε η Τουρκία στη δυτική Λιβύη, για να υποστηρίξουν την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, σημειώνοντας ότι μόλις λάβει εντολή από τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ «είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να τους θάψουμε στη λιβυκή γη και δεν θα αφήσουμε ούτε έναν να γλιτώσει».

«Ο στρατός του μανιακού σουλτάνου, που ξεβρακώθηκε στους δρόμους της χώρας του, δεν θα νικήσει στη Λιβύη», πρόσθεσε ο ταξίαρχος Αλ Γεζούι.

Από: tribune.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail