Πώς παζαρεύουν τα funds «κόκκινα δάνεια» που έχουν αγοράσει από τράπεζες

Το πώς διαχειρίζονται τα funds τα «κόκκινα» δάνεια που έχουν αγοράσει από τράπεζες περιγράφεται μέσα από πραγματικά παραδείγματα ανθρώπων που προχώρησαν σε σχετικές ρυθμίσεις.

Από: in.gr

Όπως φαίνεται και από τα παραδείγματα στο βίντεο, τα funds μπορούν να δείξουν ελαστικότητα.

Αγρότης στη Νάξο με δάνειο 100.000 ευρώ, είχε αγοράσει με το δάνειο αυτό την κύρια κατοικία του. Πλήρωνε δόση 598 ευρώ, και το δάνειο έγινε «κόκκινο» και πέρασε σε fund. Μετά του πρότειναν ρύθμιση, στις 75.000 ευρώ «κουρεύοντας» το αρχικό κεφάλαιο, και αυξάνοντας τον χρόνο αποπληρωμής του δανείου στα 25 έτη (από 15 που ήταν αρχικά), και η δόση του πήγε στα 292 ευρώ.

Παράλληλα, δημόσιος υπάλληλος στην Ελευσίνα πήρε δάνειο 110.000 ευρώ για αγορά κατοικίας, με διάρκεια 15 έτη και δόση στα 658 ευρώ. Μετά τη ρύθμιση έγινε «κούρεμα» της οφειλής του κατά 27%, με το νέο ποσό να ανέρχεται στις 80.000 ευρώ, την αποπληρωμή του να πρέπει να ολοκληρωθεί σε 25 έτη, και με δόση 292 ευρώ.

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.