Δύο ιταλικές φρεγάτες FREMM έτοιμες να υψώσουν Αιγυπτιακή σημαία;

ιταλικό ναυτικό
Freepen.gr - Η προμήθεια δύο στρατιωτικών πλοίων στην Αίγυπτο μελετάται από τη Fincantieri. Η συναλλαγή, η οποία υπόκειται σε μια μακροχρόνια διαδικασία εξουσιοδότησης, είναι σχεδόν καθορισμένη για το οικονομικό μέρος, όπως αναφέρει το Il Sole 24 Ore Radiocor, με δάνειο τράπεζας εξαγωγών. Ο φάκελος εξετάστηκε την Τρίτη από το διοικητικό συμβούλιο της Cassa Depositi e Prestiti για τη χορήγηση εγγύησης έως και 500 εκατομμυρίων με τη συμμετοχή της θυγατρικής Sace, ειδικευμένης στη διεθνή ασφάλιση. 

Ο Sole 24 Ore Radiocor αναφέρει επίσης ότι η Intesa SanPaolo, η BNP Paribas και η Santander συμμετέχουν επίσης στη συμφωνία ενώ η Fincantieri, δε σχολίασε σχετικό ερώτημα.

Σύμφωνα με το startmag.it, η πρόσφατη καθέλκυση μέσα σε λίγες ημέρες των δύο νέων φρεγατών FREMM, “Spartaco Schergat” και “Emilio Bianchi” ανοίγει το δρόμο για την πώληση δύο παλαιότερων μεταχειρισμένων πλοίων της ίδιας κατηγορίας στην Αίγυπτο, η οποία εφόσον προχωρήσει η συμφωνία θα έχει συνολικά τρεις φρεγάτες FREMM στον στόλο της.

Αν λοιπόν θέλεις ενίσχυση άμεσα, την έχεις. Αλλιώς μπλέκεσαι σε συζητήσεις επί συζητήσεις και αναλύσεις επί αναλύσεων, ο χρόνος κυλά ενώ δυσχεραίνεις τη θέση σου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail