Οδηγούνται όλοι στα όριά τους - Μουτζούρης: «Ε να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου»

Οι κυβερνητικοί χειρισμοί στο ζήτημα της μετανάστευσης έχουν πετύχει να οδηγήσουν σχεδόν τους πάντες στα όριά τους. Αφού λοιπόν η αποστολή των δυνάμεων καταστολής κατέληξε σε φιάσκο, αφού πρώτα είδαμε βίντεο με ληγμένα χημικά, καταστροφή ιδιωτικών περιουσιών από κρατικούς υπαλλήλους [διότι αυτό είναι οι άνδρες των δυνάμεων καταστολής], ο πρωθυπουργός κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη μαζί με τους δημάρχους των νησιών για να αποκλιμακωθεί η ένταση, που η κυβέρνηση δημιούργησε, η οποία άλλα έλεγε πριν τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου και διαφορετικά πράττει.

Ο περιφερειάρχης ακούγεται να συνομιλεί με κάποιον στον οποίο αναφέρεται ως καθηγητή χαρακτηρίζοντας τις δυνάμεις καταστολής ως «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν».

Επίσης αναφέρει: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι, μόνος μου βγήκα, δε με βοηθήσατε, δεν πειράζει. Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;. Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail