Ο ΥΠΕΞ της Αρμενίας επιβεβαίωσε την στάση της χώρας του υπέρ της Συρίας. Ο Ελληνας;

Freepen.gr - Κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον πρέσβη της Συρίας στην Αρμενία, Mohammed Haj Ibrahim, ο Μνατσακανιάν δήλωσε ότι η Αρμενία επιδιώκει να αναπτύξει σχέσεις και διάλογο με τη Συρία σε διμερές και πολυμερές επίπεδο.

Ο Μνατσακανιάν εξέφρασε την εκτίμηση της κυβέρνησης της Αρμενίας για τις θέσεις της Συρίας προς την Αρμενία και την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης της Συρίας να καταδικάσει τη γενοκτονία που διαπράχθηκε κατά των Αρμενίων από το οθωμανικό κράτος.

Είπε ότι αυτό το βήμα αντανακλά τις καλές ιστορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, επιβεβαιώνοντας ότι ο λαός των Αρμενίων έχει βαθύ σεβασμό στη Συρία και τους λαούς της.

Από την πλευρά του, ο Ibrahim εξέφρασε την εκτίμησή του για την στάση και τον ρόλο της αρμενικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Συρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail