Στα όριά του κι ο ψύχραιμος Καλεντερίδης: «Έφεραν για ΜΟΕ τον Τούρκο στρατηγό που είχε πιάσει ο Χαφτάρ. Μα δεν ντρέπονται καθόλου;»

Ο γεωπολιτικός αναλυτής και επικεφαλής του «Ινφογνώμονα» Σάββας Καλεντερίδης μιλώντας στον 98.4 σημείωσε με έμφαση ότι τα αντανακλαστικά της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής είναι τραγικά, όταν οι εξελίξεις στη Βόρειο Συρία και το ενδεχόμενο η Τουρκία σε πλήρες αδιέξοδο να επιστρέψει στην αγκαλιά της Δύσης επηρεάζει πρωτίστως τη σημασία της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Ερντογάν είπε χρησιμοποιεί και το μεταναστευτικό για να γονατίσει την Ελλάδα η οποία πρέπει επιτέλους να φυλάξει τα σύνορά της.

Η Τουρκία κατέληξε στρατηγικά έχει επιλέξει να κλιμακώσει μεταξύ Καστελόριζου – Κρήτης – Κύπρου, και Έλληνες πολιτικοί και διπλωμάτες αντί για ΜΟΕ και νερόβραστες συζητήσεις πρέπει να στείλουν πιστικό μήνυμα αποτροπής.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η αναφορά του στο 6:10 και μετά που αναφέρει ότι «η Ελλάδα συζητά για τα Μ.Ο.Ε. με την Τουρκία φέρνοντας εδώ [στην Αθήνα ]τον στρατηγό που είχε συλλάβει ο Χαφτάρ να εκπαιδεύει τρομοκράτες ως επικεφαλής της τουρκικής στρατιωτικής αντιπροσωπείας και φωτογραφίζεται με τον Ελληνα υπουργό εξωτερικών. Μα δεν ντρέπονται καθόλου;».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail