Τούρκος αναλυτής: Έχουμε κολλήσει στο Ιντλίμπ - διακινδυνεύουμε τους στρατιώτες μας

Freepen.gr - «Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχαν στρατιώτες που να είπαν στις αρχές Φεβρουαρίου: Εάν βάλουμε τόσα πολλά στρατεύματα στο Idlib χωρίς να επιλύσουμε την κυριαρχία του εναέριου χώρου, διακινδυνεύουμε και αυτά τα στρατεύματα και πιέζουμε τη Ρωσία και εάν αποσυρθούμε, η αποτροπή / φήμη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων θα βλαφθεί. Αν και δεν μπορούμε να αποσυρθούμε, θα είμαστε κολλημένοι στο Idlib» είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης του Τούρκου αναλυτή Metin Gürcan.



Ο Metin Gürcan ευελπιστεί στη διεθνοποίηση της κατάσταση στο Idlib ώστε η Τουρκία να βγει από το αδιέξοδο. Ποιος όμως θα δεχθεί να τη συνδράμει; Επιπλέον, όλοι βολεύονται με την εξολόθρευση των τρομοκρατών με Μόσχα-Δαμασκό να κάνουν τη βρώμικη δουλειά.

Έχουμε τονίσει κατ' επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια ότι στη Συρία είναι εύκολο να μπεις, αλλά εξαιρετικά δύσκολο να βγεις. Ο Ερντογάν το διαπιστώνει αυτό διαρκώς και γνωρίζει πολύ καλά πως μετά το Idlib να ακολουθήσουν και οι άλλες περιοχές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail