Γενικό Επιτελείο Δαμασκού: Η Συριακή Αεράμυνα θα καταρρίψει όποιο αεροσκάφος παραβιάσει τον εναέριο χώρο μας

Freepen.gr - Η Γενική Διοίκηση των Συριακών Ενόπλων Δυνάμεων ανακοίνωσε το Σάββατο ότι κάθε παραβίαση του εναέριου χώρου της Συρίας θα αντιμετωπιστεί ως εξωτερική στρατιωτική επίθεση.

Η Γενική Διοίκηση επιβεβαιώνει ότι οποιαδήποτε παραβίαση του εναέριου χώρου της Συρίας θα αντιμετωπιστεί ως εξωτερική στρατιωτική επίθεση και δόθηκαν εντολές στην αεροπορική δύναμη και την αεροπορική άμυνα για να αντιμετωπιστούν με τα διαθέσιμα μέσα, δήλωσε στρατιωτική πηγή στο κρατικό συριακό πρακτορείο SANA.


Η πηγή ανέφερε ότι κάθε αεροσκάφος που παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Συρίας θα αντιμετωπιστεί ως ένας εχθρικός στρατιωτικός στόχος που δεν θα επιτρέπεται να πετάξει στον εναέριο χώρο μας και θα καταδιωχθεί από την στιγμή που θα γίνει αντιληπτός μέχρι τη συντριβή του αφού διεισδύσει στον εναέριο χώρο της Συρίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail