Διαβάστε τι συνέβη σε λεωφορείο της Θεσσαλονίκης για να καταλάβετε πως η χώρα μας δεν έχει άλλο μέλλον

Freepen.gr - Διαβάστε το παρακάτω πρόσφατο συμβάν όπως αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και μπορείτε να καταλάβετε από μόνοι σας γιατί αυτός εδώ ο τόπος δεν έχει κανένα μέλλον καθώς κατοικείται από αδιάφορους ανθρώπους:

Προχθεσινό περιστατικό εντός λεωφορείου του ΟΑΣΘ: Κλέφτης εντοπίζεται να κλέβει κινητό τηλέφωνο από την τσέπη επιβάτη, τη στιγμή που το λεωφορείο σταματά σε στάση. Με το που φωνάζει η παθούσα "κλέφτης", ο οδηγός κλείνει τις πόρτες, ακινητοποιεί το όχημα και ειδοποιεί την αστυνομία. Μέχρι να φτάσει το περιπολικό, ο κλέφτης μυξοκλαίει, "είμαι Σύρος πρόσφυγας, αφήστε με να φύγω", λέει. Οι επιβάτες διαμαρτύρονται προς την παθούσα: "Αφού πήρες το κινητό πίσω, άφησε τον άνθρωπο να φύγει. Γιατί μας καθυστερείτε;".

Το περιπολικό φτάνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο κλέφτης συλλαμβάνεται και αποδεικνύεται, μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του, ότι είναι σεσημασμένος και υπότροπος με δύο ληστείες και δύο διαρρήξεις διαμερισμάτων.

Ερώτηση για το κοινό: άξιζαν τα λίγα λεπτά καθυστέρησης του λεωφορείου;

[Σημείωση: η παθούσα είναι η σύζυγός μου]

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail