Ταχύτατη εκκαθάριση του δυτικού Χαλεπίου ενώ ο σουλτάνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SΑΑ) κατέλαβε μια άλλη σημαντική πόλη στην δυτική ύπαιθρο της επαρχίας του Χαλεπίου μετά την κατάρρευση των γραμμών των ισλαμιστών κοντά στην πεδιάδα Anadan.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το μέτωπο του almasdarnews, ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατάφερε να απελευθερώσει την πόλη Kafr Da'el μετά την αποχώρηση των τρομοκρατών από την περιοχή το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Στρατός πιέζει βορειότερα από το Kafr Da'el καθώς προσπαθεί να πολιορκήσει τους υπόλοιπους τζιχαντιστές που βρίσκονται ακόμα στην περιοχή του Anadan Plain.

Η περιοχή του Anadan Plain βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών από το 2013 κι έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές επιθέσεις στην πόλη του Χαλεπίου και τα περίχωρά της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail