Με μπαμπεσιά πήγαν να επιτεθούν οι τουρκόφιλοι τρομοκράτες, με λεβεντιά τους έδιωξαν οι Σύριοι στρατιώτες

Freepen.gr - Η επίθεση των τρομοκρατών της Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS) προς τη στρατηγική πόλη Saraqib καταπνίγηκε από τον Συριακό Αραβικό Στρατό (SAA) το απόγευμα της Τρίτης, μετά από μια σκληρή μάχη στην πόλη Nayrab.

Κατά τρόπο συνηθισμένο, η Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS) ξεκίνησε την επίθεση στέλνοντας έναν βομβιστή αυτοκτονίας προς τη γραμμή άμυνας του Συριακού Αραβικού Στρατού στη δυτική πλευρά του Nayrab. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια ισχυρή έκρηξη και την σύντομη υποχώρηση του SAA από τις δυτικές γειτονιές της πόλης.

Μετά από αυτή τη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, οι φιλότουρκοι αντάρτες της Hay'at Tahrir Al-Sham προσπάθησαν να προχωρήσουν περισσότερο στο Nayrab, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με μεγάλη αντίσταση από τα στρατεύματα του Συριακού Στρατού στην περιοχή.

Σύμφωνα με μια πηγή του Συριακού Στρατού από το μέτωπο του almasdarnews, οι Σύριοι στρατιώτες ήταν σε θέση να αποτρέψουν την επίθεση μετά από μια σύντομη μάχη το απόγευμα της Τρίτης επιβεβαιώνοντας τον τον πλήρη έλεγχο του Nayrab.

Εν συνεχεία ακολούθησαν οι βομβαρδισμοί των τρομοκρατών στο Qaminas που είχαν ως αποτέλεσμα να χτυπηθούν και Τούρκοι στρατιωτικοί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail