Η Μόσχα απείλησε με βομβαρδισμό το τουρκικό πυροβολικό; Τι συνέβη στο Ναϊράμπ

Sputnik / Igor Zarembo
Freepen.gr - Σημειώσαμε νωρίτερα σήμερα τη μεγάλη επίθεση των τρομοκρατών με την στήριξη του τουρκικού πυροβολικού στο χωριό Ναϊράμπ δυτικά της πόλης Σαρακίμπ στο Ιντλίμπ της Συρίας. Οι ισλαμιστές πέτυχαν να σπάσουν τη γραμμή του Συριακού Στρατού, ωστόσο η απογείωση των βομβαρδιστικών Su-24 επανέφερε την ισορροπία καταστρέφοντας 10 οχήματα των ισλαμιστών, ενώ σκοτώθηκαν 2 Τούρκοι στρατιωτικοί κι άλλοι 5 τραυματίστησαν.

Ωστόσο όπως διαβάζουμε στο RT η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Αμυνας κάνει μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά:

Οι τουρκικές δυνάμεις σταμάτησαν το μπαράζ βομβαρδισμών του πυροβολικού μετά την επαφή της Μόσχας με την Άγκυρα, πρόσθεσε το υπουργείο. Επίσης δημοσιεύεται το παρακάτω βίντεο από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας που δείχνει τουρκικό οβιδοβόλο να χτυπά τις θέσεις του Συριακού Στρατού.

 Το ερώτημα είναι μάλλον προφανές. Προειδοποιήθηκαν οι Τούρκοι ότι αν δεν σταματήσουν άμεσα να χτυπούν το συριακό στρατό θα βομβαρδιστούν; Όχι απαραίτητα άμεσα αλλά με πλάγιο τρόπο. Αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση της σιγής του τουρκικού οβιδοβόλου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail