Στρατηγός Ζιαζιάς: Φοβούνται να τιμήσουν τους ήρωές μας και αυτό το λένε στρατηγική ψυχραιμία

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΟΦΕΛΙΜΟ ΝΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. Στα ΙΜΙΑ δυστυχώς φέτος οι ταγοί της Χώρας δεν μετέβησαν να καταθέσουν Στεφάνι στον υγρό τάφο οπου ΑΦΗΣΑΝ Ο,ΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΧΑΝ, ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, οι τρεις Έλληνες ήρωες το βράδυ των Ιμίων τον παγωμένο Ιανουάριο του 1996. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.

Η επίσκεψη στον υγρό τάφο των Ιμίων, είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στους τρεις αθάνατους ήρωες-υπερασπιστές του Ελληνικού Αιγαίου μας. 
Η χώρα μας ομως έχει καταληφθεί από φοβικά σύνδρομα με απόλυτη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, η οποία και τώρα είναι κατώτερη των περιστάσεων. Δε μας αφορά τι δήλωσε για το θέμα ο Ερντογάν, αν έστειλε μήνυμα ή όχι, αλλά τι έπραξαν οι ΗΓΕΤΕΣ της Χώρας μας, αυτή την ημέρα, που ταυτόχρονα είχαμε καταπάτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Θεώρησαν σωστό να συνεχίσουν την πολιτική κατευνασμού παρά να υψώσουν το εθνικό ανάστημα της χώρας.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ οι ταγοί της Χώρας, γνωρίζουν μόνο να επικαλούνται «το Διεθνές Δίκαιο», να εκφωνούν πατριωτικές κορώνες, δίχως νόημα και περιεχόμενο αλλά φοβούνται να τιμήσουν τους ΗΡΩΕΣ μας στον τόπο της θυσίας, υποδηλώνοντας με την φυσική τους παρουσία συγχρόνως την εθνική κυριαρχία στην περιοχή ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ «στρατηγική Ψυχραιμία».

Οι οπαδοί του κατευνασμού και οι πάσης φύσης «ειρηνιστές» πρέπει να καταλάβουν ότι η αποφασιστική απάντηση στις προκλήσεις του Ερντογάν είναι η μόνη εθνική πολιτική.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Κωνσταντίνος Ζιαζιάς
Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail