Προχωρά ακάθεκτος ο Συριακός Στρατός: πλησιάζει στρατηγική αεροπορική βάση κοντά σε Ιντλίμπ και σύνορα

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (ΣΑΑ) προχωρά γρήγορα για την στρατηγική αεροπορική βάση Taftanaz στο βόρειο Idlib μετά την απελευθέρωση των κωμοπόλεων, πόλεων και χωριών στην επαρχία της βορειοδυτικής Συρίας.

Σύμφωνα με μια πηγή του almasdarnews.com, η 25η ομάδα δυνάμεων ειδικών αποστολών του Συριακού Στρατού (πρώην δυνάμεις του Τίγρη) απέχει λιγότερο από 4 χιλιόμετρα από την αεροπορική βάση Taftanaz.

Σύμφωνα με την πηγή, ο Συριακός Στρατός κινείται για να φτάσει στον νότιο άξονα της Taftanaz από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από το Saraqib, ενώ μια άλλη μονάδα από το στρατό πιέζει δυτικά από την επαρχία του Χαλεπίου.

Εάν ο Συριακός Στρατός κατορθώσει να πάρει την Ταφτανάζ, θα βρεθεί κοντά στα τουρκικά σύνορα και σε μικρή απόσταση από την επαρχιακή πρωτεύουσα του Idlib.

Αν και δεν είναι σαφές εάν ο Συριακός Στρατός θα προσπαθήσει ή όχι να πιάσει την πόλη του Idlib, αυτή η συνεχιζόμενη ώθηση από το Saraqib θα τους δώσει σίγουρα τη δυνατότητα να το κάνει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail