Ο Πατούλης κατέβασε τις αφίσες του Τσίπρα και κάνει λόγο για φιλότιμο

Freepen.gr - Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής προέβησαν το Σάββατο στην απομάκρυνση των αφισών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα. Είχαν προηγηθεί ενέργειες του Περιφερειάρχη προς τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν στα δέοντα καθώς η αφισοκόλληση απαγορεύεται από το νόμο. Ο Γιώργος Πατούλης ανήρτησε συγκεκριμένα στο λογαριασμό του: 

Είχα την πεποίθηση πως θα υπήρχε φιλότιμο και θα αφαιρούσαν τις αφίσες μόνοι τους. Δυστυχώς έκανα λάθος. Συνεργεία της #Περιφέρεια_Αττικής αφαιρούν την παράνομη αφισοκόλληση ώστε να προστατέψουμε πάνω από όλα την ασφάλεια των οδηγών.
Το σημαντικό είναι να έχεις πολιτισμό μέσα σου και να παραδέχεσαι το λάθος σου έστω και καθυστερημένα. Ούτε αυτό όμως.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενούς μας που ακόμα και Σάββατο προστατεύουν την Αττική μας.



Η αλήθεια είναι πως όταν ένα κόμμα λέει στο καταστατικό του ότι φιλοξενεί δυνάμεις της οικολογίας, δεν μπορεί να γεμίζει με αφίσες τους δρόμους. Επίσης ένα άλλο ζητούμενο από τους πολίτες ως προς τον Περιφερειάρχη Αττικής είναι να επιδείξει την ίδια στάση / ζήλο και σε πιθανές αναρτήσεις αφισών άλλων χώρων, αν ποτέ προκύψουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail