Βρέθηκε μεγάλη υπόγεια βάση των τρομοκρατών στη Συρία με ευρήματα τουρκικού ενδιαφέροντος

Freepen.gr - Οι δυνάμεις του Συριακού Στρατού έκαναν μια σημαντική ανακάλυψη στην ύπαιθρο του M'ardebseh νότια της πόλης Saraqeb στη νοτιοανατολική ύπαιθρο του Idleb. Εντοπίσαν μια καλά οχυρωμένη υπόγεια βάση της τρομοκρατικής οργάνωσης Jabhat al-Nusra, συμπεριλαμβανομένων εργαστηρίων για την κατασκευή εκρηκτικών, ρουκετών και χώρων ενδιαίτησης.

Ο ανταποκριτής του SANA στη Χάμα ανέφερε ότι οι στρατιωτικές μονάδες ανακάλυψαν την Κυριακή μια τρομοκρατική βάση μέσα σε ένα βράχο, συμπεριλαμβανομένου ενός δικτύου σηράγγων εξοπλισμένων με φρεάτια φωτισμού και εξαερισμού, που συνδέει μια σειρά από οχυρωμένα δωμάτια που χρησιμοποιούνταν από τους ηγέτες της οργάνωσης.

Ο ανταποκριτής δήλωσε ότι οι τρομοκράτες είχαν δημιουργήσει ένα εργαστήριο για την κατασκευή IEDs, διάφορων εκρηκτικών και παγιδευμένων οχημάτων, εκτός από ένα εργαστήριο για την κατασκευή ναρκών και ρουκετών.

Ωστόσο αναφέρθηκε ότι  πολλοί εξοπλισμοί και προμήθειες για την κατασκευή ρουκετών και ορισμένων όπλων είναι τουρκικού σχεδιασμού και προέλευσης.











Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail