Αν πιστεύουν ότι η λαϊκή βούληση τους είπε να διορίζουν Γιάννες

Είναι πλέον φανερό τοις πάσι ότι οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ βρίσκονται σε μετωπική σύγκρουση με την κοινωνία. Κανείς από αυτούς δεν υπηρετεί τους Έλληνες, την Ελλάδα, τη λαϊκή βούληση. Η δημοκρατία είναι η έκφραση της λαϊκής βούλησης διά της ψήφου. Αν πιστεύουν ότι η λαϊκή βούληση τους είπε να διορίζουν Γιάννες, να τοποθετούν ανθέλληνες και ξενόδουλους Ελιαμέπες σε θέσεις κλειδιά, να ισλαμοποιούν την χώρα και να μας σέρνουν δέσμιους στο άρμα της Γερμανικής Αυτοκρατορίας που ονομάζεται ΕΕ, προφανώς κάτι δεν έχουν καταλάβει.

Οι ελάχιστες φωνές λογικής και πατριωτισμού πνίγονται και αντί αυτών ακούγονται οι άναρθρες κραυγές ανθρώπων που επί Κατοχής λέγονταν δοσίλογοι και μαυραγορίτες. Άνθρωποι που έβλεπαν την κατοχή της χώρας ως ευκαιρία πλουτισμού και καλοπέρασης. Στη χώρα μας οι συνεργάτες των εκάστοτε κατακτητών υπήρξαν πολλοί. Η παρούσα δύσκολη φάση δεν αποτελεί εξαίρεση του ιστορικού κύκλου ενός ένδοξου λαού που εκτός από Λεωνίδες έβγαλε και Εφιάλτες.

Το θέμα είναι με ποιούς θα συνεχίσει η χώρα να πορεύεται; Με τους Λεωνίδες της ή με τους Εφιάλτες της;

Ελένη Παπαδοπούλου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail