Ο Ασαντ πηγαίνει πρώτα για τον αυτοκινητόδρομο: τα άλλα την επόμενη φορά αν όχι τώρα

Freepen.gr - Ο Συριακός Στρατός μετά την επιστροφή του στο Σαρακίμπ ύστερα από οκτώ χρόνια κινείται πλέον βόρεια της πόλης κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Μ-5 ενώ όπως όλα δείχνουν ακόμη ένα τουρκικό παρατηρητήριο θα βρεθεί περικυκλωμένο και συγκεκριμένα αυτό το Tal al Eis που βρίσκεται σε στρατηγικό ύψωμα.

Επί του παρόντος υπάρχουν ακόμη περί τα 30-31χλμ του οδικού άξονα Μ-5 που πρέπει να καλύψει ο Συριακός Στρατός ούτως να ενώσει ξανά μετά από τόσα χρόνια οδικώς το Χαλέπι με τη Χάμα, τη Χομς και τη Δαμασκό μέσω του βασικού αυτοκινητοδρόμου καθώς όλα αυτά τα χρόνια η επικοινωνία καθώς επίσης η τροφοδοσία του Χαλεπίου στις δύσκολες εποχές γίνεται μέσω της οδού που περνά ανατολικότερα, από το Χανασέρ.

Όσο για τις πόλεις του Ιντλίμπ και της Τζισρ αλ Σούγκουρ θα φανεί αν θα αποτελέσουν στόχο της τρέχουσας φάσης της επιχείρησης "Αυγή του Ιντλίμπ" που ξεκίνησε την Ανοιξη του 2018 αρχής γενομένης κατάληψης της βάσης του Αμπού Ντουχούρ και έκτοτε διεξάγεται σε διάφορες φάσεις μεσολαβόντας κάθε φορά διάφορες...εκεχειρίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail