Μόσχα και Δαμασκός θέλουν να ξεμπερδεύουν με τους παρκαρισμένους στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιντλίμπ της Συρίας συζήτησαν το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή "Εμείς οι Ελληνες" στα Παραπολιτικά FM 90.1 ο παρουσιαστής, Λάμπρος Καλαρρύτης και ο αρθρογράφος μας, Στρατής Μαζίδης. Τα πράγματα για την Τουρκία δεν εξελίσσονται στην πράξη όπως στα λόγια ενώ Συρία και Ρωσία επιθυμούν να ξεμπερδεύουν με τους τρομοκράτες που έχουν παρκαριστεί στην περιοχή. 

Ιδιαίτερη σημασία έχει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου του Συριακού Στρατού κατά του τουρκικού ρόλου στη Συρία,η οποία υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα για την επαναφορά της ασφάλειας και της κυριαρχίας σε όλη τη χώρα.

Γίνεται επίσης αναφορά στις καταγγελίες στην κυβέρνηση Σάρατζ ότι μετέφερε 4 δις δολάρια στην Τουρκική Κεντρική Τράπεζα για στήριξη της τουρκικής λίρας αλλά και τα διαφαινόμενα καλά νέα για το σχέδιο της ευρωκορβέτας αφού μετά την Ελλάδα, η Ισπανία εξετάζει να είναι το τέταρτο μέλος της ομάδας μαζί με τις Γαλλία και Ιταλία.

Η συζήτηση ξεκινά μετά το 58:30

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail