Αποκάλυψη Καμμένου: Δεν μπορούσα να ρίξω την κυβέρνηση από νωρίς για τις Πρέσπες, οι δικοί με είχαν ήδη πουλήσει

Freepen.gr - Μια αποστροφή του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" στον ΑΝΤ1 πέρασε στα ψιλά μολονότι έχει την αξία της. Ερωτηθείς σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και αν ήταν λάθος που δεν έριξε την κυβέρνηση νωρίτερα απήντησε ότι οι βουλευτές που δέχθηκαν τη συμφωνία της λίμνης, την είχαν αποδεχθεί από το καλοκαίρι και ως εκ τούτου ούτε τον κρίσιμο Ιούνιο του 2018 μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε ο Πάνος Καμμένος τελικά οι...μακεδονομάχοι όχι μόνο τηρήσαν αλλά και τιμήσαν τη Συμφωνία των Πρεσπών επαναλαμβάνοντας πως "δεν μπορούσα να σταματήσω τη Συμφωνία διότι οι άνθρωποι οι δικοί με είχαν πουλήσει από πριν, είχαν ήδη συμφωνήσει, το μόνο που θα κατάφερνα θα ήταν να μην υπάρχει η αντίδραση και να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να μην περάσει".


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail