Ερντογάν: Φέτος προειδοποιήσαμε τους Ελληνες και δεν πήγαν στα Ιμια

Freepen.gr - Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΡ και σχολιάζοντας το κάψιμο της φωτοτυπίας με την τουρκική σημαία από τον Γιάννη Λαγό στην Ευρωβουλή ανέφερε ότι η Τουρκία πως το χρώμα της σημαίας είναι το αίμα των μαρτύρων και πως αυτό δείχνει την αναιμία τους [μας].

Στο σημείο αυτό είπε ότι η Τουρκία δεν κινείται με ανηθικότητα αλλά δίνει απαντήσεις με διαφορετικό τρόπο ερχόμενος στο θέμα των Ιμίων:

«Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Ίμια (Καρντάκ) γιατί τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Ιμια δε θα γίνει και από την πλευρά μας» είπε ο Ταγίπ Ερντογάν συμπληρώνοντας πως «Ο υπουργός Άμυνάς μας πιθανότατα θα καλούσε τον Έλληνα υπουργό Άμυνας για να τον ευχαριστήσει και για να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία στα Ίμια και στα υπόλοιπα νησιά».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail